Afval naar oogst

Een vuilniszak in Amsterdam bestaat gemiddeld voor 1/3 uit organisch afval. Super zonde! Wil jij ook een betere bestemming vinden voor je groente en tuin afval? Doe dan mee met het Afval naar Oogst project. Bij een buurttuin in jouw buurt lever jij je afval in, waarna dit afval omgezet wordt tot compost voor in de buurttuin. Zo maken wij voedsel van jouw afval!

Woon jij niet bij het KIT in de buurt? Geen probleem! Jij kan je afval inleveren bij een van de andere buurttuinen die mee doen met Afval naar Oogst.

Heb jij groene vingers en zin om die te gebruiken en wil je meer leren over composteren? Jij kan ons goed helpen door vrijwilliger te worden! Als ‘compostino’ help jij samen met je buren mee tijdens het gehele Afval naar Oogst proces. Geef op het inschrijfformulier aan dat je vrijwilliger wilt worden, dan nemen wij contact met je op!

Doe ook mee en schrijf je nu in!

Instructie's afval inleveren bij Afval naar Oogst

Let op: Schrijf je eerst via het bovenstaande formulier in, voordat je afval komt inleveren! Voor ons is het belangrijk om te weten wie er mee doet. Dan kunnen wij jij ook de juiste informatie verstrekken als er dingen veranderen!