Eten & Drinken

Catering uit eigen keuken

Van een daverende dinnerparty voor honderden gasten tot een informeel etentje in De Tropen café en restaurant. Maar ook van een aangeklede borrel in de Regentenkamer tot een stijlvolle receptie Onder de Bogen. Onze catering is van hoog niveau, op maat gemaakt en altijd uit eigen keuken.

Chef-kok Hans Ribbens kookt zoveel mogelijk met seizoensproducten van lokale leveranciers – lekker in de buurt en van de buurt. In zijn menu’s vertaalt hij op kundige wijze het internationale en multiculturele karakter van het KIT naar geuren, smaken en culinaire beleving. Gastronomie ten top, van bitterbal tot hazenpeper. Wilt u alleen een zaal huren en zelf de catering verzorgen? Ook dat is mogelijk, ons creatieve team bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Meet the Chef

Dit is Hans Ribbens, onze Executive Chef. Hij heeft een drukke, dynamische baan want alles wat in het KIT wordt geserveerd, komt uit zijn keuken. En wat u in De Tropen eet trouwens ook. Dat betekent dat Hans van het verzorgen van de catering voor 300 personen, moeiteloos om moet kunnen schakelen naar het koken van een diner voor twee. En dat kan hij.

Hij houdt het meest van eerlijke gerechten met een multiculturele twist. Soms spicy, vaak verrassend, maar altijd smaakvol. Ook koken in de open lucht doet hij graag, dus op het terras van De Tropen gaat elke zomer de barbecue aan. Eet smakelijk!

Duurzaam & Verantwoord

Bij ons is duurzaamheid een vanzelfsprekendheid. Wij maken onderdeel uit van het KIT: een kennisinstituut dat zich inzet voor duurzame, internationale en interculturele samenwerking. Ook bieden we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans, zorgen we voor maximale recycling en werken we in de keuken zoveel mogelijk met seizoensproducten om de duurzaamheid van de gerechten te waarborgen.

Dat voeren wij ook door in onze drankjes: wij serveren bijvoorbeeld fairchain Moyee Coffee en Earth Water, dat zich inzet voor schoon drinkwater-projecten. Het KIT is een not-for-profit organisatie en dat betekent dat onze winst ten goede komt aan verschillende duurzaamheidsinitiatieven.

KIT  |  All departments