Organiseren

Klassiek of juist hypermodern – wij houden wel van diversiteit. Onze kleurrijke congreslocatie zit vol Amsterdamse historie, heeft een lekker eigentijds karakter en 1000m2 meeting-expertise. Ontvang uw gasten in de Marmeren Hal, inspireer in de Koningin Máxima Zaal of boek alle beschikbare ruimtes in het Koninklijk Instituut voor de Tropen exclusief voor uzelf.

Borrels & Recepties

Knus in de drie sfeervolle zalen van Downing Street, met al uw relaties in de magnifieke Marmeren Hal of ’s zomers lekker buiten in de binnentuin of op het terras van De Tropen.

 Meer informatie 

Bruiloften

Ceremonie, receptie, fotoshoot, feest – het KIT is een officiële trouwlocatie, dus uw hele bruiloft kan bij ons plaatsvinden. Met mooi weer in de tuin, met slecht weer net zo mooi binnen.

 Meer informatie 

Congressen & Conferenties

Onze kleurrijke congreslocatie zit vol Amsterdamse historie, heeft een lekker eigentijds karakter en 1000m2 meeting-expertise.

 Meer informatie 

Diners

Canapés bij de open haard, stijlvol tafelen waar royalty dat deed of een high tea op hoog niveau – bij het KIT kan het.

 Meer informatie 

Feesten

Onze internationale vibe is de perfecte basis voor spectaculaire events. Feesten, hoe klassiek of modern ook, gebeurt in het KIT met volle teugen.

 Meer informatie 

Film & Theater

Wij rollen graag de rode loper uit voor filmpremières, theatervoorstellingen of een documentaire festival. Glaasje champagne, hapjes of een popcornbar, wij zorgen ervoor!

 Meer informatie 

Filmset & Fotolocatie

Die ene scene die nog beter uit de verf komt in onze grootse hal vol marmer of die fashionshoot die perfect aansluit bij de groene wandpanelen van de Bestuurskamer.

 Meer informatie 

Presentaties & Workshops

Van uitgebreide workshop tot intieme productpresentatie – ons historische pand vormt het perfecte decor.

 Meer informatie 

Seminars

De perfecte balans tussen inhoud en beleving, dat geeft een seminar meerwaarde. Het KIT heeft ruimte voor grote plenaire sessies en kleinere zalen voor lezingen of discussies.

 Meer informatie 

Symposia

Genieten van de Gouden Eeuw kan nog dagelijks in het KIT. Ons karakteristieke gebouw heeft zalen met grandeur, een spectaculair uitzicht op het Oosterpark en een duurzaam karakter.

 Meer informatie 

Vergaderingen

Een meeting met de elegantie van Amsterdams gouden tijden of een stijlvolle break onder het gewelfde plafond – vergaderen gebeurt bij ons altijd op stand.

 Meer informatie