KIT Scholarship Fund

Het KIT Scholarship Fund stelt zich tot doel om met uw bijdragen studenten uit lage en midden inkomenslanden studiebeurzen aan te bieden om Masters opleidingen op het gebied van internationale gezondheid aan het KIT te volgen.

Uw steun aan een student betekent een betere gezondheid voor duizenden!

Wat doen wij

Al 50 jaar leidt KIT artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidsprofessionals van over de hele wereld op tot leiders en experts in internationale gezondheidszorg. Dit doen we door het geven van opleidingen op het gebied van internationale gezondheidszorg.

Lees meer over Wat wij doen

Studenten van KIT

Studenten vanuit de hele wereld volgen bij KIT opleidingen op het gebied van internationale gezondheidszorg. De meerderheid van de studenten komt uit ontwikkelingslanden. Gezondheidsmanagers, artsen, verpleegkundigen en paramedici volgen opleidingen aan KIT zodat ze in hun eigen land gezondheidsproblemen op multidisciplinaire manier kunnen benaderen.

Lees meer over Studenten van het KIT

KIT Scholarship Fund: Studenten 2016

September 2016 begonnen drie studenten hun studie aan het KIT met een beurs van het KIT Scholarship Fund.
Ze hebben allen een deelbeurs van het KIT Scholarship Fund.
We verwelkomen deze nieuwe ‘future leaders in health’. Na hun studie aan het KIT kunnen ze dankzij hun nieuw opgedane vaardigheden en kennis beter bijdragen in het verbeteren van…

Lees meer over selectie 2016

Wat hebben we nodig

Studenten uit ontwikkelingslanden zijn bijna altijd op een studiebeurs aangewezen om aan het KIT te studeren. De afgelopen jaren is een aantal beursprogramma’s volledig gestopt en neemt het aantal beurzen van bestaande beurzenprogramma’s af.

Lees meer over Wat wij nodig hebben

Wat kunt u doen

Heeft u affiniteit met internationale gezondheidszorg, heeft u misschien ooit zelf aan het KIT gestudeerd, in de Tropen gereisd of gewerkt ? Uw betrokkenheid is ons heel veel waard. Met uw bijdrage, groot en klein, geeft u buitenlandse studenten de kans om een opleiding aan het KIT te volgen. Hierdoor kunnen ze de gezondheidssituatie…

Lees meer over Wat u kunt doen

Wat kunt u als bedrijf doen

Wilt u met uw bedrijf iets betekenen op het gebied van gezondheidszorg in ontwikkelingslanden? Benieuwd hoe u maatschappelijke en zakelijke belangen kunt verenigen?

Lees meer over Wat u als bedrijf kunt doen

Doneer nu

Uw steun aan een student, een betere gezondheid voor duizenden!

U kunt gebruik maken van ons onderstaand machtigingsformulier.  Mocht u er de voorkeur aan geven om zelf direct een storting te doen op onze rekening  dan kan dat ook:

Bankgegevens KIT Scholarship Fund (Stichting Fonds KIT)
IBAN number: NL91ABNA0525420568
SWIFT BIC: ABNANL2A

We willen u graag informeren over ons…

Lees meer over Doneren