Wat kunt u doen

Heeft u affiniteit met internationale gezondheidszorg, heeft u misschien ooit zelf aan het KIT gestudeerd, in de Tropen gereisd of gewerkt ? Uw betrokkenheid is ons heel veel waard. Met uw bijdrage, groot en klein, geeft u buitenlandse studenten de kans om een opleiding aan het KIT te volgen. Hierdoor kunnen ze de gezondheidssituatie in hun land verbeteren.

ANBI Status en belastingvoordeel

Het KIT Scholarship Fund is door de belasting erkend als een “tot algemeen nut erkende instelling.” (ANBI). Het voordeel van schenken aan ANBI’s is dat u de gift geheel of gedeeltelijk in aftrek kan brengen op uw belastbaar inkomen. De Belastingdienst betaalt dus mee aan uw gift. Dit belastingvoordeel kan oplopen tot de helft…

Lees meer over ANBI Status en belastingvoordeel

Fonds op Naam

Het KIT Scholarship Fund geeft de mogelijkheid om uw naam of bedrijfsnaam te verbinden aan een studiebeurs met een Fonds op naam. Zo kunt u uw familie- of bedrijfsnaam aan een goed doel verbinden.

Lees meer over Fonds op Naam

Nalaten en Legaten

Wilt u ook bijdragen aan een betere gezondheid van mensen uit ontwikkelingslanden als u er niet meer bent? Dat kan. Het is mogelijk om het KIT Scholarship Fund op te nemen in uw testament.

Lees meer over Nalaten en Legaten

Periodieke schenking

Wilt u het KIT Scholarship Fund jaarlijks steunen met een gift. Dan is het wellicht interessant om een periodieke schenking met notariële akte te overwegen. Met een periodieke schenking van minimaal 5 jaar profiteert u van het maximale belastingvoordeel.

Lees meer over een Periodieke schenking

Gewone schenking

Met uw schenkingen groot en klein draagt u bij aan het opleiden van gezondheidsprofessionals (artsen, vepleegkundigen e.a.) uit ontwikkelingslanden tot toekomstige leiders in gezondheidszorg. Na een Masters in Public Health of International Health aan het KIT bekleden ze vaak hogere posities na hun studie en kunnen daardoor bijdragen aan beleidsvorming van gezondheidszorg op district,…

Lees meer over een Gewone schenking

Wat kunt u nog meer doen?

U doet mee aan de Dam tot Dam loop? een marathon of fietstocht? Het is mogelijk om hier dubbel plezier van te hebben en uzelf te laten sponsoren ten behoeve van het KIT Scholarship Fund. Zo betrekt u vrienden en familie bij een doel dat u steunt.

Lees meer over Wat u nog meer kan doen