Wat kunt u nog meer doen?

U doet mee aan de Dam tot Dam loop? een marathon of fietstocht? Het is mogelijk om hier dubbel plezier van te hebben en uzelf te laten sponsoren ten behoeve van het KIT Scholarship Fund. Zo betrekt u vrienden en familie bij een doel dat u steunt.

Andere ideeën

Viert u een verjaardag, jubileum, promotie, afscheid, bruiloft, geboorte? Heeft u het gevoel dat u alles al heeft ? Dan kunt u ervoor kiezen om bijdragen te vragen voor het KIT Scholarship Fund. Met uw bijdragen kunnen we talentvolle studenten een mastersopleiding laten volgen aan het KIT. Deze mensen kunnen de gezondheidssituatie van hele gemeenschappen verbeteren in hun eigen land.

Wij kunnen uw actie ondersteunen door u posters/brochures toe te sturen. U kunt er eventueel voor kiezen om uw gasten te vragen om giften direct op onze rekening over te maken.

Bankgegevens

Hieronder staan de bankgegevens van het KIT Scholarship Fund. Dank voor uw vertrouwen. Wij willen u graag op de hoogte houden van ons werk, zodat u ziet hoe uw gift gebruikt gaat worden. Daarom willen we u verzoeken als u een gift doet, ons een bericht te sturen zodat we uw gegevens hebben.

Graag willen wij u erop wijzen dat de IBAN- en BIC-code van belang zijn.

Bankgegevens KIT Scholarship Fund (Stichting KIT Fonds):
IBAN bankrekeningnummer: NL91ABNA0525420568
SWIFT BIC: ABNANL2A
t.n.v. KIT Fonds te Amsterdam
ten behoeve van het KIT Scholarship Fund

Contact

Mocht u vragen hebben of willen overleggen, dan kunt u contact opnemen met Kim Vandenberghe, e-mail: k.vandenberghe@kit.nl telefoon: 020 5688411