Sollicitatieprocedure

Voel jij je thuis in de diverse en dynamische wereld waarin het KIT zich beweegt? En voldoe je aan de eisen die in de vacature staan vermeld? Dan willen we je graag beter leren kennen.

Solliciteren

Reageren op een vacature bij het KIT kan via de vacature pagina. Uit je cv en motivatiebrief kunnen we opmaken of je in aanmerking komt voor de functie. En – belangrijker nog – of je zou passen bij een organisatie als het KIT.

Wil je nog iets kwijt wat niet in je motivatiebrief of cv thuis hoort, maar voor ons wel van belang is om te weten? Beschrijf dit dan kort in de toelichting.

Na het verzenden van je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging. We doen ons uiterste best om je binnen twee weken te berichten over de verdere behandeling van je sollicitatie.

Let op:

Reageer aub uitsluitend op openstaande vacatures.
Sollicitaties op vacatures waarvan de reactietermijn is verstreken, nemen we niet in behandeling.

Open sollicitaties

Gezien de grote hoeveelheid open sollicitaties die ons bereikt kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen. Wij adviseren je daarom uitsluitend op onze actuele vacatures te reageren en geen open sollicitatiebrief te sturen. Ben je ervan overtuigd dat we met je in contact moeten komen? Volg ons via de sociale media, Twitter, LinkedIn (of neem contact op met ons recruitment team).

Stages

Het KIT staat midden in de samenleving. Het KIT stagebeleid biedt studenten de mogelijkheid enige werkervaring op te doen, waardoor zij hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk kunnen vergroten. Leerlingen en studenten van theoretische dan wel beroepsopleidingen die een stage moeten volgen, kunnen van deze mogelijkheid gebruikmaken.

Wil je weten of er stagemogelijkheden zijn, stuur dan een mailtje aan HR@kit.nl en geef duidelijk aan naar welk vakgebied je interesse uitgaat. Wij zullen je verzoek doorsturen aan de desbetreffende contactpersoon in de organisatie. Graag je verzoek voorzien van cv en motivatie en vermelden om welke periode het gaat.