Over Conferences & Events

Missie en visie

Als onderdeel van een kennisinstituut hecht de afdeling Conferences & Events waarde aan een duurzame toekomst. Dit komt op verschillende manieren tot uiting. Zo wordt onze winst geïnvesteerd in de kennisprojecten van het KIT, gericht op de bevordering van gendergelijkheid, duurzame economische ontwikkeling en goede gezondheid wereldwijd. Onze duurzame identiteit wordt ook weerspiegeld in de keuzes die wij maken op het gebied van samenwerkingen, leveranciers, materialen, producten en catering.

Duurzame benadering

We streven ernaar om zo duurzaam mogelijk succesvolle conferenties en evenementen te organiseren. Dit duurzaamheidsperspectief voeren we terug in alle facetten van onze bedrijfsvoering en dragen we uit richting onze medewerkers, klanten, gasten en partners. We vertalen deze duurzame benadering naar een gastvrije houding waarmee we gasten altijd van een prettige ervaring voorzien.

Hoogstaande service

Bovendien zijn wij experts op het gebied van hospitality. We bieden een hoogstaande service waarbij de behoeften van onze klanten en gasten voorop staan. In de samenwerking met u als klant, nemen we dan ook graag een adviserende rol aan. Met persoonlijk contact en een hoge mate van betrokkenheid denken we met u mee. We kijken hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een goedlopende bijeenkomst, maar gaan het liefst een stapje verder.

SDG House

Wij zijn met het KIT gehuisvest in het SDG House: een community van organisaties, ondernemers, wetenschappers en NGO’s die werken aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Bent u op zoek naar een spreker, sparringpartner of andere inhoudelijke invulling? Wij koppelen u graag met de voor u relevante partijen die onderdeel uitmaken van het SDG House. Of dat nou een wetenschapper van het KIT, een innovatieve ondernemer van de Impact Hub, een advocaat van Prakken D’Oliveira of woordvoerder van De Gezonde Stad is.