Catering uit eigen keuken
Bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) streven wij naar het creëren van een duurzame toekomst. Dit wordt geïmplementeerd in al onze werkzaamheden, waaronder het organiseren van prachtige evenementen en dat zult u terug zien in ons Foodbook en Drankkaart.
A list of images
(H)eerlijke smaak
In ons catering assortiment houden wij op alle fronten rekening met de beste ingrediënten, het hele jaar door, vanuit de gedachte om bewust consumeren zoveel mogelijk te stimuleren. Wij werken met lokale- en seizoensproducten en onze leveranciers zijn zorgvuldig gekozen op hun maatschappelijke betrokkenheid. Dit stopt niet alleen bij groente, fruit, vlees en vis maar zelfs onze mineraalwater en thee leveranciers dragen bij aan een bewustere samenleving. Zo’n maatschappelijk verantwoorde insteek geeft toch een goed gevoel?
Catering opties
Met ons Foodbook nemen wij u graag mee op reis door verschillende culturen en mogelijkheden. Zo is er voor ieder wat wils. Liever een volledig vegetarische lunch voor uw gasten of een veganistisch diner? Ook daar hebben onze chefs rekening mee gehouden. De veganistische opties, worden duidelijk aangegeven. Bij twijfel over een gerecht kunt u contact opnemen met het sales team.
Banqueting Folders 2024
External catering
Mocht u interesse hebben in een thematisch diner, dan brengen wij u graag in contact met onze eigen voorkeurs cateraar. Het faciliteren van eigen catering is niet mogelijk.
Veelgestelde vragen
-
Kan ik menu opties personaliseren?
Wij bieden een breed assortiment aan in onze menu’s. Mochten er echter specifieke wensen zijn die bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan een thema dan denken onze chefs graag mee!
-
Kunnen wij eigen catering meenemen?
Op onze locatie is het niet toegestaan om eigen catering mee te nemen. Dit is zo in verband met dat wij onze eigen catering aanbieden. Wij hebben een groot en divers arrangement dat wij aanbieden. Neem contact met ons op om een kijkje te nemen in ons Foodbook.
-
Voor wanneer moet ik de dieetwensen doorgeven van mijn gasten?
Wij ontvangen de definitieve aantallen en hierbij alle dieetwensen graag minimaal 2 weken van tevoren. Op deze manier kunnen wij verzekeren dat alles tot in de puntjes is verzorgd op de dag van jouw evenement.
-
Voor wanneer moet ik het uiteindelijke aantal gasten doorgeven?
Wij ontvangen graag het definitieve aantal gasten minimaal 2 weken van tevoren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat wij alles goed kunnen voorbereiden.
-
Wat gebeurt er met het overgebleven eten?
Wij adviseren je graag in de hoeveelheid in afname van catering om voedselverspilling te voorkomen. Mocht er toch eten overblijven na een evenement dan hebben wij een samenwerking met Blije Buren. Het overige eten wordt opgehaald door deze organisatie en wordt vervolgens geschonken aan eenzame buurtbewoners zodat zij een zorg minder hebben en er saamhorigheid wordt gecreëerd.