Skip to content

Benoeming interim CEO

Published on:

KIT heeft Mark de Kruijk benoemd tot interim CEO. Met ingang van 3 juli neemt de heer De Kruijk de taken over van Henri van Eeghen, die vorige maand zijn aftreden aankondigde als CEO van KIT. 

Mark de Kruijk woont in Amsterdam. Hij is een gevestigd bestuurder en adviseur, die leiding heeft gegeven aan tal organisaties in de publieke en private sector, waaronder de Westergasfabriek, een belangrijke evenementenlocatie in de stad, en Amsterdam Topstad, een programma van de gemeente Amsterdam om de stad terug te brengen in de top 5 van Europa’s meest aantrekkelijke bedrijfslocaties. 

De heer De Kruijk zal ad interim aanblijven terwijl het KIT de werving van een nieuwe CEO in gang zet.

Deel deze pagina

A list of articles

 • Project Officer

  • Vacature

  KIT heeft een vacature voor een Project Officer (32-40 uur) om de afdeling Project Office & Business Development te ondersteunen bij de uitdagende taak om meer dan 100 KIT-experts te ondersteunen, die wereldwijd ontwikkelingsprojecten uitvoeren op het gebied van Gezondheid, Onderwijs, Economische Ontwikkeling en Gender. Kom werken naast ervaren professionals in een geweldig team!

 • Legal Intern at the Project Office

  • Vacature

  KIT heeft een vacature voor een juridische stagiair (32-40 uur) om de afdeling Project Office & Business Development te ondersteunen bij de uitdagende taak om meer dan 100 KIT-experts te ondersteunen, die wereldwijd ontwikkelingsprojecten uitvoeren op het gebied van Gezondheid, Onderwijs, Economische Ontwikkeling en Gender. We zijn op zoek naar een gemotiveerde juridische stagiair om […]

 • KIT Mag is uit!

  • Nieuws

  De nieuwe KIT MAG is uit! Dit jaarlijkse magazine belicht de gezamenlijke inspanningen van alle aspecten van het KIT en toont onze toewijding aan het bevorderen van een inclusieve en duurzame wereld. Ontdek de toewijding aan positieve verande en de vele gezichten van KIT verenigt.

  Published on: