Skip to content

Fondsenwerver giften en nalatenschappen

Functie: Fondsenwerver giften en nalatenschappen
Afdeling: Partnerships and Development
Uren: 32-40 uur per week
Locatie: Amsterdam
Salaris indicatie: tussen de 3.788,- euro en 4.362 ,- euro bruto per maand bij een 40-urige werkweek,
Meer informatie: mail G. Pattisson (g.pattisson@kit.nl)

Wil jij impact maken die echt telt? Bij KIT hebben we een passie voor het transformeren van gezondheidszorg over de hele wereld. Onze opleidingen, waaronder de prestigieuze Master in Public Health & Health Equity, trekken jaarlijks gezondheidswerkers van over de hele wereld naar Amsterdam.

Maar met het wegvallen van het Nuffic OKP-programma hebben we jouw hulp nodig om diegenen in kwetsbare situaties te ondersteunen en hun carrières te stimuleren middels het werven van fondsen voor studiebeurzen.

Als fondsenwerver giften en nalatenschappen binnen ons team krijg je de kans om niet alleen levens te veranderen, maar ook onze fondsenwervende activiteiten te laten groeien en diversifiëren. Word lid van ons gedreven team, bestaande uit een Director Partnerships & Development en een Partnership Developer en maak deel uit van een wereldwijde beweging die streeft naar betere gezondheidszorg!

Wat ga je doen?

Over jou

Wat bieden wij?

Interesse?

KIT streeft er naar een inclusieve organisatie te zijn. Wij koesteren inclusiviteit van talent en de diversiteit van mensen als waardevolle bijdragen aan onze missie. KIT biedt gelijke kansen aan alle medewerkers, partners en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -expressie, seksuele oriëntatie, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of enig ander aspect dat hen uniek maakt. Wij zien uit naar je sollicitatie!

Maak gebruik van het online sollicitatieformulier, via de link die je onder deze vacature aantreft. Solliciteren kan tot 14 juli 2024. Informatie over deze functie kun je inwinnen door een mail te sturen naar G. Pattisson (g.pattisson@kit.nl).

Over KIT

KIT is een kennisinstituut, bedrijfslocatie en congrescentrum met een missie: werken aan een inclusieve en duurzame wereld. Op onze campus in Amsterdam en via ons wereldwijde partnernetwerk stellen we mensen en gemeenschappen in staat om positieve verandering teweeg te brengen.

KIT Institute is een onafhankelijk kennisinstituut. Het werk van onze experts richt zich op mondiale gezondheid, gendergelijkheid en duurzame economische ontwikkeling. Het instituut biedt diverse opleidingen aan, waaronder een Master-opleiding Internationale Gezondheid.

Het monumentale gebouw van het KIT is een gewilde kantoorlocatie. We delen ons gebouw met een bloeiende KIT Community van meer dan 1000 mensen die zich inzetten voor een inclusieve en duurzame wereld. Een deel van het pand is beschikbaar voor conferenties en evenementen verzorgd door ons hospitality bedrijf KIT Events.

Op de campus bevindt zich verder KIT Hotel, dat momenteel wordt gerenoveerd, en KIT Live: een podium voor kunst en cultuur voorzien van twee dans- en muziekstudio’s, een theaterzaal, een podcaststudio, en een café.

Meer informatie over KIT en de afdelingen kun je vinden op de KIT-website: www.kit.nl

Deel deze vacature