Skip to content

Senior Medewerker Finance & Control

Functie: Senior medewerker Finance & Control
Afdeling: Finance and Control
Uren: 32-40 uur per week
Locatie: Amsterdam
Salaris indicatie: tussen € 3.788,- en € 4.781,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek
Meer informatie: mail Emmy Klijn(e.klijn@kit.nl)

Als medewerker Finance & Control (32-40 uur) speel je een cruciale rol in het efficiënt draaiende houden van onze financiële processen. We geven niet alleen om je ervaring, maar vooral om je bereidheid om te groeien. Met een informele werksfeer, flexibele werktijden en volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei, krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en bij te dragen aan onze duurzame missie!

Wat ga je doen?

Over jou

Bij ons draait het om meer dan ervaring. Het belangrijkste is dat je de juiste achtergrond en mindset hebt. In ons team is er expertise aanwezig om jou te begeleiden en de nodige kennis over te dragen. Er is dus volop ruimte om te groeien in deze functie. Dus voldoe je niet volledig aan onderstaand profiel, maar wil je graag leren? Solliciteer!

Wat bieden wij?

Interesse?

KIT wil een inclusieve organisatie zijn. Wij koesteren inclusiviteit van talent en de diversiteit van mensen als waardevolle bijdragen aan onze missie. KIT biedt gelijke kansen aan alle medewerkers, partners, cliënten en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -expressie, seksuele oriëntatie, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of enig ander aspect dat hen uniek maakt. Wij zien uit naar je sollicitatie!

Maak gebruik van het online sollicitatieformulier, via de link die je onder deze vacature aantreft. Sollicitaties worden in behandeling genomen bij binnenkomst. Informatie over deze functie kun je inwinnen door een mail te sturen naar Emmy Klijn (e.klijn@kit.nl). 

Over KIT

KIT is een kennisinstituut, bedrijfslocatie en congrescentrum met een missie: werken aan een inclusieve en duurzame wereld. Op onze campus in Amsterdam en via ons wereldwijde partnernetwerk stellen we mensen en gemeenschappen in staat om positieve verandering teweeg te brengen.

KIT Institute is een onafhankelijk kennisinstituut. Het werk van onze experts richt zich op mondiale gezondheid, gendergelijkheid en duurzame economische ontwikkeling. Het instituut biedt diverse opleidingen aan, waaronder een Master-opleiding Internationale Gezondheid.

Het monumentale gebouw van het KIT is een gewilde kantoorlocatie. We delen ons gebouw met een bloeiende KIT Community van meer dan 1000 mensen die zich inzetten voor een inclusieve en duurzame wereld. Een deel van het pand is beschikbaar voor conferenties en evenementen verzorgd door ons hospitality bedrijf KIT Events.

Op de campus bevindt zich verder KIT Hotel, dat momenteel wordt gerenoveerd, en KIT Live: een podium voor kunst en cultuur voorzien van twee dans- en muziekstudio’s, een theaterzaal, een podcaststudio, en een café.

Meer informatie over KIT en de afdelingen kun je vinden op de KIT-website: www.kit.nl

Share this page