Skip to content

Over ons

KIT is een kennisinstituut, bedrijfslocatie en congrescentrum met een missie: werken aan een inclusieve en duurzame wereld. Op onze campus in Amsterdam en via ons wereldwijde partnernetwerk stellen we mensen en gemeenschappen in staat om positieve verandering teweeg te brengen.

KIT Institute is een onafhankelijk kennisinstituut. Het werk van onze experts richt zich op mondiale gezondheid, genderg en duurzame economische ontwikkeling. Het instituut biedt diverse opleidingen aan, waaronder een Master-opleiding Internationale Gezondheid.

Het monumentale gebouw van het KIT is een gewilde kantoorlocatie. We delen ons gebouw met een bloeiende KIT Community van meer dan 1000 mensen die zich inzetten voor een inclusieve en duurzame wereld. Een deel van het pand is beschikbaar voor conferenties en evenementen verzorgd door ons hospitality bedrijf KIT Events.

Op de campus bevindt zich verder KIT Hotel, dat momenteel wordt gerenoveerd, en KIT Live: een podium voor kunst en cultuur voorzien van twee dans- en muziekstudio’s, een theaterzaal, een podcaststudio, en een café.

KIT MAG

KIT MAG: een jaarlijks magazine boordevol verhalen over onze activiteiten, op onze campus in Amsterdam en met partners wereldwijd.

Download de engelstalige pdf versie van dit magazine of neem een exemplaar mee wanneer je het KIT bezoekt (bij de receptie).