Skip to content

Werken bij

Ons werkgebied omvat onderzoek, advies en training & opleiding voor internationale organisaties, bedrijven, NGO’s, overheden en studenten. Meer specifiek gaat het daarbij om het verbeteren van gezondheidszorg en van duurzame economische, sociale en organisatorische veranderingen.

Ga direct naar:

Bekijk op YouTube Opens in a new window
Hoe is het om te werken bij KIT?

Vragen voor ons HR team?

Waarom KIT?

Binnen KIT werken mensen met uiteenlopende professionele en culturele achtergronden. Ons internationale kennisinstituut zorgt voor een afwisselende en inspirerende werkomgeving met zoveel diversiteit onder één dak. Die diversiteit vraagt om mensen die verder kijken dan hun eigen werkgebied. Bevlogen professionals met een zakelijke instelling, die zowel intern als extern de samenwerking opzoeken. Samen willen we onze ideële doelstellingen verwezenlijken. Die kans krijg je niet overal. Niet voor niets ervaren veel KIT-medewerkers dit als bijzonder.

Arbeidsvoorwaarden

Het KIT wil medewerkers faciliteren om zich te ontplooien en privé en werk te combineren. Bij het KIT is een voltijdaanstelling 40 uur per week. Het aantal contracturen en het werkrooster kan per persoon verschillen. Het KIT zet Virtueel Werken in als instrument dat verdere flexibilisering van je werk mogelijk maakt.

Salaris, verlofuren, vakantiegeld en pensioen

Het aantal contracturen is bepalend voor de opbouw van je verlofuren. Medewerkers met een voltijdaanstelling hebben recht op in ieder geval 24 vakantiedagen, feestdagen en de mogelijkheid om circa 12 compensatiedagen te sparen.

Het salaris van onze medewerkers stellen we vast aan de hand van de CAO van het KIT, volgens de criteria leeftijd, ervaring en kennisniveau. Medewerkers ontvangen naast hun salaris maandelijks vakantiegeld (8 procent van het brutoloon).

We hebben voor iedereen een gedegen pensioenvoorziening afgesproken bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP).

Ontwikkeling en opleiding

We hechten veel waarde aan investering in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Het KIT geeft medewerkers ruime gelegenheid zich zowel functioneel als persoonlijk te ontplooien.

Reiskostenvergoeding

Medewerkers ontvangen een tegemoetkoming in de kosten voor woon-werkverkeer. De hoogte van deze tegemoetkoming is op basis van een kilometervergoeding van deur tot deur. Medewerkers die alle roosterdagen reizen met het openbaar vervoer komen in aanmerking voor een aanvullende OV-vergoeding.

Sollicitatieprocedure

Voel jij je thuis in de diverse en dynamische wereld waarin het KIT zich beweegt? En voldoe je aan de eisen die in de vacature staan vermeld? Dan willen we je graag beter leren kennen.

Solliciteren

Reageren op een vacature bij het KIT kan via de vacature pagina. Uit je cv en motivatiebrief kunnen we opmaken of je in aanmerking komt voor de functie. En – belangrijker nog – of je zou passen bij een organisatie als het KIT.

Wil je nog iets kwijt wat niet in je motivatiebrief of cv thuis hoort, maar voor ons wel van belang is om te weten? Beschrijf dit dan kort in de toelichting.

Na het verzenden van je sollicitatie ontvang je een automatische bevestiging. We doen ons uiterste best om je binnen twee weken te berichten over de verdere behandeling van je sollicitatie.

Let op:

Reageer aub uitsluitend op openstaande vacatures.
Sollicitaties op vacatures waarvan de reactietermijn is verstreken, nemen we niet in behandeling.

Open sollicitaties

Gezien de grote hoeveelheid open sollicitaties die ons bereikt kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen. Wij adviseren je daarom uitsluitend op onze actuele vacatures te reageren en geen open sollicitatiebrief te sturen. Ben je ervan overtuigd dat we met je in contact moeten komen? Volg ons via de sociale media, Twitter, LinkedIn (of neem contact op met ons recruitment team).

Stages

Het KIT staat midden in de samenleving. Het KIT stagebeleid biedt studenten de mogelijkheid enige werkervaring op te doen, waardoor zij hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk kunnen vergroten. Leerlingen en studenten van theoretische dan wel beroepsopleidingen die een stage moeten volgen, kunnen van deze mogelijkheid gebruikmaken.

Wil je weten of er stagemogelijkheden zijn, stuur dan een mailtje aan HR@kit.nl en geef duidelijk aan naar welk vakgebied je interesse uitgaat. Wij zullen je verzoek doorsturen aan de desbetreffende contactpersoon in de organisatie. Graag je verzoek voorzien van cv en motivatie en vermelden om welke periode het gaat.