This page is only available in Dutch.

Ledenmiddag 22 november 2018

Wij nodigen u van harte uit voor de jaarlijkse ledenmiddag op 22 november 2018, om u mee te nemen in de ontwikkelingen van de afgelopen tijd en vooruit te kijken naar de toekomst. Wij hopen dat u daar net zo enthousiast en geïnspireerd door raakt als wij.

Programma

De nieuwsberichten dat chocolade de komende jaren uit de schappen kan verdwijnen zijn u vast niet ontgaan. Tijdens de Ledenmiddag op 22 november geven onze adviseurs u een kijkje in de cocoa-keuken en het onderzoek ‘Demystifying the Cocoa Sector’. En hoor meer over de lancering van KIT’s Centre for Applied Spatial Epidemiology – CASE; door geografische analyse van gezondheidsgegevens komen interventies in de zorg nu waar deze het meest nodig zijn.

Naast dat u meegenomen wordt in de projecten van KIT Royal Tropical Institute, zal Mark Schneiders terugblikken op 2018 en vooruitblikken op het jaar dat voor ons ligt. Ook zal de nieuwe voorzitter Paul Strengers voorgesteld worden.

Dit jaar heeft Rob Vos zich kandidaat gesteld om, namens u, onder meer toezicht te houden op de Raad van Commissarissen van KIT Royal Tropical Institute. Tijdens deze ledenmiddag zal de heer Vos zich presenteren waarna de stemming en installatie plaats vindt.

Praktische informatie

Datum: 23 November
Programma:
14:00 – 16.00   Programma Ledenmiddag
16.00 – 17:00    Borrel
Locatie: de Subtropen, Linnaeusstraat 2 (bij Café De Tropen)