Culturele aspecten van onderhandelingen

Tijdens dit programma leren deelnemers om onbekende signalen in internationale onderhandelingen te herkennen. Hoe kunnen zij effectief omgaan met culturele verschillen? En hoe kunnen zij interculturele vaardigheden inzetten om hun doelen te behalen? Onder andere een expert die ervaren is in onderhandelen in het land of regio waar de deelnemer op focust, helpt hierbij.

Wat leer je?

Het programma wordt afgestemd op de ontwikkelingsbehoeftes van de deelnemer(s). Modules zijn onder andere:

  • Interculturele bewustwording en communicatie
  • Gedragspatronen in onderhandelingen
  • Succesvolle onderhandelingsstrategieën

Gerelateerde sevices

Internationale presentatievaardigheden

Het doel van dit coachingsprogramma is succesvol leren presenteren in een internationale setting in het Engels. Daarbij ligt de focus op de kwaliteiten, persoonlijkheid en stijl van de deelnemer. Het programma is dus niet gericht op het aanleren van een generieke manier van presenteren.

More about Internationale presentatievaardigheden

Intercultureel leiderschap

Deze leiderschapstraining geeft inzicht in verschillende leiderschapspatronen en perspectieven binnen een multiculturele setting. Deelnemers leren hoe ze de verwachtingen van hun team kunnen herkennen en hoe ze hun leiderschapsstijl daarop aan kunnen passen. Onze ervaren experts zullen dit programma aanpassen op de ontwikkelingsbehoeftes van de deelnemers.

More about Intercultureel leiderschap

Interculturele teambuilding

Dit groepsprogramma helpt teams met een multiculturele achtergrond beter samen te werken. Deelnemers krijgen inzicht in individuele voorkeuren, patronen en gewoontes. Van henzelf en van hun collega’s. Dit zorgt voor een sterkere interculturele bewustwording. Ze worden zich bewust van de reacties die hun gedrag oplevert. De deelnemers leren vervolgens andere keuzes te maken in hun communicatie waardoor de samenwerking verbetert.

More about Interculturele teambuilding

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.