This page is only available in Dutch.

Nederland begrijpen

Deze training is gericht op expats en internationale werknemers die naar Nederland zijn verhuisd. Deelnemers leren om Nederlandse culturele ervaringen en situaties in perspectief te plaatsen. Het programma helpt om frustratie en teleurstelling te verminderen bij interculturele communicatie.

Onze trainers maken deelnemers bewust van hun eigen gedragspatronen en onderliggende sociale normen en waarden en die van anderen. Ook krijgen deelnemers inzicht in hoe ze snel effectief kunnen worden in de Nederlandse zakelijke cultuur. De training wordt in groepsvorm gegeven.

Wat leer je?

Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere:

  • Interculturele bewustwording en communicatie
  • Gedragspatronen in Nederland
  • Wonen in Nederland
  • De Nederlandse zakencultuur
  • Effecten van een lang verblijf in het buitenland

Gerelateerde services

Intercultural Readiness Check (IRC)

Om het zelfbewustzijn van deelnemers te vergroten bieden we de Intercultural Readiness Check (IRC) aan. Met deze vragenlijst wordt inzicht verkregen in individuele voorkeuren en gedragspatronen.

More about Intercultural Readiness Check (IRC)

Landeninformatie Programma

Dit programma helpt expats en internationale werknemers soepel te integreren in een nieuwe cultuur. Deelnemers leren om rekening te houden met individuele gedragsnormen, omgevingsfactoren en cultuurverschillen waardoor zij nieuwe ervaringen en situaties in perspectief kunnen plaatsen.

More about Landeninformatie Programma

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.