Terugkeerprogramma junior

Dit programma helpt kinderen van terugkerende expats met de overgang naar hun oorspronkelijke cultuur. Het programma is afgestemd op kinderen van expats en internationale werknemers tussen zes en zestien jaar. Het wordt aangepast op de behoeftes van de leeftijd van de deelnemers.

Wat leer je?

Tijdens dit interactieve programma leren kinderen en/of tieners hoe ze de terugkeer naar hun thuisland kunnen verwerken. Het programma wordt aangepast aan de behoeftes van de leeftijdsgroepen die deelnemen. Onderwerpen zijn onder andere:

  • Terugkijken op de ervaring
  • Terugkeren naar Nederland
  • Wat zijn de nieuwste trends
  • Persoonlijke ontwikkeling

Deze onderwerpen worden gecombineerd met leuke activiteiten zoals een kookles zodat er een positieve mindset ontstaat over de verhuizing.

Gerelateerde services

Junior programma

Dit programma is voor kinderen van expats en internationale werknemers in de leeftijd zes tot zestien. Tijdens dit interactieve programma leren kinderen en/of tieners om te gaan met een internationale verhuizing.

More about Junior programma

Terugkeerprogramma

Dit programma is voor expats die terugkeren naar hun thuisland en eigen cultuur. Na een tijd van afwezigheid kunnen mensen aanlopen tegen onverwachte moeilijkheden. Dit programma helpt bij die overgang. Terugkerende expats leren de veranderingen in zichzelf en in hun thuisland beter begrijpen.

More about Terugkeerprogramma

Nederland begrijpen

Deze training is gericht op expats en internationale werknemers die naar Nederland zijn verhuisd. Deelnemers leren om Nederlandse culturele ervaringen en situaties in perspectief te plaatsen. Het programma helpt om frustratie en teleurstelling te verminderen bij interculturele communicatie.

More about Nederland begrijpen

Zakencultuur Training

Dit programma helpt internationaal opererende professionals om snel effectief te worden in een onbekende zakencultuur. Gebaseerd op de aard van het bedrijf, het land en de professionele rol selecteren we een expert die aansluit op de ontwikkelingsbehoefte van de deelnemer.

More about Zakencultuur Training

Landeninformatie Programma

Dit programma helpt expats en internationale werknemers soepel te integreren in een nieuwe cultuur. Deelnemers leren om rekening te houden met individuele gedragsnormen, omgevingsfactoren en cultuurverschillen waardoor zij nieuwe ervaringen en situaties in perspectief kunnen plaatsen.

More about Landeninformatie Programma

Neem contact op

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.