This page is only available in Dutch.

Zakencultuur Training

Hoe word een internationaal opererende professional zo snel mogelijk effectief in een onbekende zakencultuur? Daar helpt deze eendaagse maatwerk training bij.

Wat leer je?

We stemmen het programma af op de behoefte van de deelnemer. De training behandelt het land van bestemming, de rol die de professional gaat vervullen en zijn of haar eerdere ervaring in internationale zakelijke omgevingen. We selecteren op basis daarvan een expert die aansluit op de professionele ontwikkelingsbehoefte van de deelnemer.

De onderwerpen zijn aangepast op het land van bestemming en zijn onder andere:

  • Intercultureel management
  • De interculturele bereidheidscheck
  • Locale zakelijke cultuur
  • Case studies
  • Persoonlijk plan van aanpak

Opties

Dit eendaags programma is niet gericht op de sociale aspecten van wonen en werken in een ander land, daarom wordt het vaak gecombineerd met ons landeninformatie programma.

Gerelateerde services

Landeninformatie Programma

Dit programma helpt expats en internationale werknemers integreren in een nieuwe cultuur. Deelnemers leren om rekening te houden met individuele gedragsnormen, omgevingsfactoren en cultuurverschillen waardoor zij nieuwe ervaringen en situaties in perspectief kunnen plaatsen.

More about Landeninformatie Programma

Nederland begrijpen

Deze training is gericht op expats en internationale werknemers die naar Nederland zijn verhuisd. Deelnemers leren om Nederlandse culturele ervaringen en situaties in perspectief te plaatsen. Het programma helpt om frustratie en teleurstelling te verminderen bij interculturele communicatie.

More about Nederland begrijpen

Neem contact op

  • Privacy * Required
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.