Wat leuk dat je bij KIT hospitality wilt komen werken!

Als allround medewerker bediening van KIT Hospitality word jij op twee locaties ingezet. Namelijk op onze Conference & Events afdeling en in De Tropen Café. In onze prachtige zalen van het Koninklijk Instituut voor de Tropen organiseren wij voor onze gasten events, congressen, bruiloften en andere bijeenkomsten. In De Tropen Café kunnen onze gasten terecht voor ontbijt, lunch en natuurlijk een lekkere borrel. Kortom veel afwisseling in je job waarbij je op een unieke locatie werkzaam bent.

Als onderdeel van het Koninklijk Instituut voor de Tropen hechten de afdelingen van KIT Hospitality waarde aan een duurzame toekomst. Zo wordt onze winst geïnvesteerd in de kennisprojecten van het KIT, gericht op de bevordering van gendergelijkheid, duurzame economische ontwikkeling en goede gezondheid wereldwijd. Onze duurzame identiteit wordt ook weerspiegeld in de keuzes die wij maken op het gebied van samenwerkingen, leveranciers, materialen, producten en catering.

Vul onderstaand formulier in om te solliciteren bij KIT Hospitality, zodat ook jij je steentje kan bijdragen aan een duurzame en inclusieve samenleving.