HR Manager KIT Hospitality

Vacancy

Functie:HR Manager
Afdeling:Hospitality
Uren:32-40 uur per week
Locatie:Amsterdam
Meer informatie:Email Igor Hartmans via i.hartmans@kit.nl of bel of whatsapp naar 06-15498857!

Bij KIT Hospitality is er nu een unieke kans voor jou als HR-professional! Het hotel wordt volledig gerenoveerd en zo duurzaam mogelijk verbouwd. In de tussentijd ga jij bouwen aan het compleet nieuwe team dat er voor de opening in 2024 moet staan. Op deze prachtige monumentale locatie aan het Oosterpark zit ook De Tropen Café en KIT Conference & Events waar jij verantwoordelijk voor bent.

Not your typical HR-manager…

Deze functie als HR-manager is er niet eentje die je veel gaat tegenkomen! De hoeveelheid vrijheid om invulling te gaan geven aan deze rol is echt een gave uitdaging. Je gaat bouwen aan je eigen team direct om je heen, maar ook aan de teams op de vloer, aan de financiële afdeling, en natuurlijk het nieuwe team voor het hotel. Er is dan ook geen brandbook vol met richtlijnen die er gevolgd moeten worden.
Als HR-manager ben je voor het personeel ook het aanspreekpunt voor al hun werk gerelateerde vragen. Als onderdeel van het managementteam ben je ook betrokken bij alle ontwikkelingen van de organisatie en voorzie jij de directie ook van gevraagd en ongevraagd advies. Zo fungeer jij als de sleutelfiguur tussen alle medewerkers en het management. Ook begeleid en ondersteun jij de andere managers bij het voeren van bijvoorbeeld functioneringsgesprekken en bent hun sparringpartner betreft alle vraagstukken op personeelsbeleid.