Interim Sales Executive

Vacancy

Job Title:Interim Sales Executive
Department:KIT Intercultural Professionals
Location:Amsterdam
Hours:28 uur per week
Apply before:23 September 2020

Ben jij iemand die leads genereert, doorpakt en de deal zelf sluit?  Dan zoekt KIT Intercultural Professionals jou. Wij zoeken een ervaren Sales Executive die beschikt over een charismatische, sterke persoonlijkheid, een hoge mate van doorzettingsvermogen en met een sterke commerciële-strategische denkwijze.

KIT Intercultural Professionals BV is de interculturele training, coaching en advies tak van het KIT Royal Tropical Institute (KIT). Sinds 1917 bieden wij bedrijven, overheden en professionals deskundige ondersteuning om beter te presteren en succesvoller te zijn in een interculturele context. Wij geloven in de meerwaarde van effectieve interculturele communicatie, terwijl we bijdragen aan een meer inclusieve en duurzame wereld. 

Wij bieden een interessante werkomgeving met veel individuele verantwoordelijkheid. Als onderdeel van een klein, dynamisch team met ambitieuze groeidoelstellingen is er ruimte voor eigen inbreng. Het betreft een interim-positie in verband met zwangerschapsvervanging van de huidige Sales Executive. Naar verwachting gaat het om een periode van 4-5 maanden beginnend in november 2020. De positie is voor 28 uur per week. Hoewel we momenteel veel virtueel werken, bieden we een informele werksfeer in een van de mooiste historische gebouwen in het hart van Amsterdam.