Senior Financial Projectcontroller

Vacancy

Functie:Senior Financial Projectcontroller – assistent teamleider
Locatie:Amsterdam
Uren:32/40 uur per week
Salaris:tussen 3.752,- euro, – en 4.723,- euro bruto per maand bij een 40-urige werkweek, met een doorgroeimogelijkheid naar 5.339,- euro bruto per maand.
Meer informatie:Alexandra van Lokhorst:  020-568 85 85 of Louis van den Berghe: 020- 568 85 32
Solliciteer voor:29 oktober

KIT is een onafhankelijk expertise- en opleidingscentrum voor duurzame ontwikkeling. Wij helpen NGO’s en particulieren bedrijven over de hele wereld om inclusieve en duurzame samenlevingen op te bouwen.

Binnen het KIT zijn we nu op zoek naar een Financial Projectcontroller die het team Finance & Control komt versterken. Het team bestaat uit 10 professionals waarbij de financiële administratie en alle fiscale vraagstukken worden verwerkt en de projectadministratie wordt uitgevoerd. In een ambitieuze omgeving zijn we altijd op zoek naar verbeteringen van processen en kwaliteit, waarbij er ruimte is voor flexibiliteit en persoonlijke groei.

‘Door dynamische projecten wordt je financiële kennis verrijkt. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging, wat het werk ook nog eens spannend houdt! Als ik met een projectleider spreek over de eindafrekening die we naar de opdrachtgever sturen, word ik vaak overladen met enthousiaste verhalen over het project, wat mijn dag echt een boost geeft. Verder heb ik leuke en gezellige collega’s die altijd bereid zijn mij te ondersteunen waar nodig’.

Finance & Control medewerker